A la Xarxa arrels. conreu de sabers hi trobaràs les iniciatives de recuperació, recerca i divulgació de la cultura rural catalana

PRESENTACIÓ DEL TESAURUS DE LA CULTURA RURAL

Amb l’objectiu d’estructurar la informació referent a la cultura rural s’ha creat el primer Tesaurus de la cultura rural catalana, el qual ha estat consensuat amb la Xarxa arrels. conreu de sabers. El tesaurus és un llenguatge documental que es configura a partir de paraules clau específiques que s’estructuren en àrees temàtiques mitjançant relacions jeràrquiques i relatives.
El tesaurus s’ha construït en base a la documentació existent a la base de dades d’arrels. conreu de sabers i caldrà adaptar la terminologia en base a la nova documentació que s’hi vagi introduint. Per això, cal tenir en compte que el tesaurus és una eina de revisió constant que anirà evolucionant amb el temps.

Consulta el document “Descripció del tesaurus” per conèixer com s’ha creat el Tesaurus de la Cultura Rural i veure com està estructurat. Descarrega’t el tesaurus en format jeràrquic per consultar l’estructura, definicions i sinònims de les paraules clau.